Analytics, eller Business Intelligence (BI) som det också kallas, handlar i grund och botten om att samla in, förädla och tolka affärsdata till relevant information som sedan sprids till rätt funktioner och nivåer inom företaget.  

För att kunna förutspå och optimera det som inte redan har hänt vill man samla in och tolka data i realtid. Det duger inte längre att analysera och rapportera i efterhand.

IMPLEMA KAN DE NYA VERKTYGEN. De nya digitala plattformarna SAP S/4 HANA och Dynamics 365 omdefinierar affärssystemet med realtidsbearbetning av data och molnbaserade appar för prediktiv analys.

IMPLEMA HAR KOMPETENSEN Analytics är ett komplext område som kombinerar affärskompetens och analytisk kompetens med IT-kompetens. Med Implema som partner får ditt företag den kompetens som krävs för att utveckla kraftfulla verktyg för att utvärdera framtiden och styra kundrelationerna och din verksamhet i rätt riktning.

KVALITET SÄKRAS I TEAM Inom området Analytics arbetar Implema med små, medelstora och stora företag. Det ställer krav på en flexibel leveransmodell. Inom konceptet Implema Analytics Competence Center (IACC) skapar Implema tillsammans med kunden en effektiv utvecklings- och förvaltningsorganisation som säkerställer kvalitet och effektiva lösningar. Vi blir tillsammans ett team som ständigt tar kundens lösning till nästa nivå.


Se även
Efva Attling Stockholm väljer Implema och SAP för fortsatt global tillväxt
Med SAP Analytics Cloud förstärker Efva Attling Stockholm möjligheterna till kraftfull affärsanalys i molnet för att fortsätta växa. Lösningen implementerades av Implema på under två månader och på budget.