Implema lösningar

The Road to SAP S/4 HANA by Implema

Implema var först i Sverige med att implementera SAP S/4HANA och guidar dig gärna på din resa till smarta och hållbara affärsprocesser.

MÅNGA KUNDER HAR PÅBÖRJAT RESAN MOT SAP S/4HANA. Implema var först i Sverige att implementera SAP S/4 HANA hos kund. Implema är även den enda svenska aktören som är licensierade att drifta minnesdatabasen HANA. I vårt driftscenter i Örebro övervakar och driftar vi idag ett tiotal kunders HANA. 

SAP BUSINESS PARTNER OF THE YEAR. FYRA ÅR I RAD. Implema har fått pris som årets bästa SAP partner i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Utmärkelsens årets bästa SAP Partner - SAP Business Partner of the Year - har gått till Implema de senaste fyra åren. 

”Implema utmärker sig genom sin förmåga att omsätta sina gedigna kunskaper om de senaste SAP-lösningarna till att ge sina kunder ett tydligt värde på kort tid, bland annat genom sina erkänt suveräna implementeringsrutiner och molntjänster.”

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling.  Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk. Implema är projektspecialister med stor erfarenhet av affärskritiska projekt och tar helhetsansvar för snabb och trygg implementering på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet.

KUNDREFERENS

SAP S/4HANA ett naturligt steg för globala trägolvsexperten Bona

Det skånska familjeägda företaget Bona ligger inte bara i framkant när det gäller golv utan även på avancerade it-lösningar där man exempelvis är tidigt ute med att satsa på de senaste produkterna från SAP. Bona grundades redan 1919 i Malmö och har i dagsläget dotterbolag och distributörer i närmare 100 länder.

Läs mer
Wlrkudwk4icq4epmognr
Jörgen Aronsson, Tf Sales Director

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur du tar dig från tidigare versioner av SAP till nya generationen SAP S/4HANA. Vi guidar dig hela vägen!

Cinbcmmqtq8npqyxdagf
NYHETER

SAP S/4HANA

Läs mer