Implema lösningar

SAP S/4 HANA Cloud by Implema

Nästa generationens SAP ERP Business Suite – SAP S/4HANA Cloud - är SAP:s nya molnbaserade plattform för innovation och tillväxt.

OPTIMERADE AFFÄRSPROCESSER I MOLNET. Den nya digitala SAP Cloud-kärnan använder branschens bästa praxis för att förenkla och automatisera affärsprocesser i hela organisationen.

DRA NYTTA AV DE SENASTE INNOVATIONERNA. Med SAP S/4HANA Cloud tillhandahålls automatiska kvartalsvisa programuppdateringar vilket gör att du alltid har tillgång till den senaste tekniken och innovationerna exempelvis inom prediktiv analys och automation.

ENKELT ATT EXPANDERA OCH VÄXA. Konsolidering och integration mellan huvudkontor och dotterbolag är enkelt. Oavsett om ditt företag växer organiskt, förvärvar nya bolaget eller inkluderar nya dotterbolag i lösningen så kan du go live i nya verksamheter inom bara några veckor.

Jörgen Aronsson VD Implema

Stor efterfrågan på molnlösningar

Implema har ett långt samarbete med SAP och ser stora fördelar med att kunna erbjuda flera versioner av SAP S/4HANA i Sverige.

– Det är mycket spännande att SAP S/4HANA Cloud lanseras i Norden eftersom det finns en stark efterfrågan på molnlösningar. Kunderna får nu ett ytterligare alternativ att ta del av ett av marknadens starkaste ERP-erbjudanden. Vi ser stora möjligheter att ännu mer förenkla införandet och korta implementationstiderna. En av de största fördelarna är SAP S/4HANA Clouds kvartalsvisa uppgraderingar som gör att kunderna kan ta del av alla nya innovationerna direkt när de lanseras, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema.

Htdpv5cza6fbskd44a9v
Björn Ödewing, Client Success Team/CO-Founder

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för att diskutera mer om dina behov och möjligheter inom nästa generationens SAP. Vi guidar dig hela vägen! 

Iesycuvsqtafi6erx3zv