Implema lösningar

SAP on Azure by Implema

Ditt SAP-system är hjärtat i digitaliseringen av företagets affärsprocesser men den verkliga potentialen frigörs i molnmiljön Azure. Implema tar dig dit.

Med SAP on Azure by Implema får du en söker och skalbar lösning där du bara betalar för det du använder. En korsbefruktning av din SAP miljö med alla de möjligheter som Azure och Cloud innebär och en smart väg till effektiva och sammanhållna affärsprocesser.  

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR. Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud. Det betyder att du kan skörda fördelarna av modern cloud-teknik samtidigt som du bibehålla samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.

ALLA DELAR PÅ PLATS. Implema är certifierad SAP Hosting Partner och vi har snart 20 års erfarenhet av att implementera, utveckla och hosta SAP lösningar. Det skapar trygghet när vi hjälper dig flytta SAP till Azure.

Vår kunskap sträcker sig ända från R/2 till senaste versionerna av S/4 HANA och vi är självklart också certifierade för SAP HANA Operations. 

Med andra ord kan du lugnt räkna med att din SAP-lösning fungerar exakt som förut även när den flyttat till molnet där du har dina andra applikationer.

SAP on Azure by Implema

Framtiden för ditt SAP-system finns i molnet

- Företag kan tjäna mycket på att flytta SAP-systemet till Azure. Därför samarbetar vi med Implema. De är experter på implementering av SAP i Azure-miljö, Joacim Damgard CEO Microsoft Sweden

Se filmen
Zaz57vdxfr4lovqhjpep
Spela filmen
WORKSHOP SAP ON AZURE BY IMPLEMA

Är SAP on Azure rätt för ditt företag?

Implema erbjuder en WORKSHOP där vi snabbt kan ge en första inblick samt ett beslutsunderlag som svarar på om det är rätt steg för ditt företag att flytta SAP till Azure. Det bästa av två världar.

För att skapa ett bra underlag, och för att kunna göra en bedömning av vad det innebär för ditt företag att flytta SAP till Azure, går vi i workshopen igenom befintlig miljö och övergripande önskemål inför framtiden.

Våra seniora experter träffar era nyckelpersoner (CFO, CTO, systemägare el. motsvarande) i en workshop där vi tillsammans går igenom er systemmiljö och vad vi behöver för information för att göra en utvärdering.

Output från workshopen är en rapport som väger ekonomiska och funktionella för- och nackdelar med att flytta din SAP-miljö till molnmiljön Azure. Ett beslutsunderlag som hjälper dig att ta beslut inför nästa steg.

Implema har 20 års erfarenhet av hosting av SAP lösningar. Det skapar trygghet när vi hjälper er att utvärdera alternativen samt att flytta SAP till Azure.

Fast pris workshop och analys: SEK 10,000

Mer information och bokning av workshop: 

Peter Wiotti peter.wiotti@implema.se
Business Area Manager Technology

B1i3xlcuqg9jbfh1jbhu
SAP on Azure by Implema

SAP on Azure

Få oöverträffade prestanda för SAP med Azure. Kör och distribuera populära SAP-produkter och -lösningar på en säker, skalbar och kompatibel plattform i företagsklass.

Fowncbbbwq87groo4ipl
Spela filmen
Peter Wiotti, Business Area Manager Technology

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för en diskussion kring möjligheterna att korsbefrukta din SAP-miljö med Azure och Cloud!

Rizrt6j7whfchs2ikver