Implema lösningar

SAP Hybris Sales Cloud by Implema

Det är viktigare än någonsin att bygga upp sitt företag – oavsett storlek – med kunden i fokus. Att kunna utnyttja resurserna i hela företaget och använda all kunskap om kunderna för att skapa en personlig relation gör det möjligt att skilja sig från mängden.

SAP Hybris Sales Cloud by Implema hjälper dig att förstå dina kunders utmaningar och hur du kan hjälpa dem att nå sina mål. Du får tillgång till all information om kunder, analyser i realtid och verktyg du behöver i säljprocessen. Var du än befinner dig.

Implema hjälper dig att snabbt och effektivt komma igång med verktyget där första steget är att implementera dina CRM processer i SAP:s starka cloudbaserade verktyg.

ERFARENHET OCH KOMPETENS Implemas styrka är att vi är snabba och flexibla, och förstår både tekniken och affärsprocesserna. Med Implema som partner och guide får ditt företag den kompetens som krävs för att utveckla kraftfulla processer inom CRM området.

STOR NÖJD KUNDBAS Implema var först på den svenska marknaden att Implementera SAP:s molnbaserade CRM lösning (tidigare namn Cloud 4 Customer) hos kund. Vi har en bred och djup kompetens och har idag den största installerade kundbasen i Sverige.

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling.  Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk. Implema är projektspecialister med stor erfarenhet av affärskritiska projekt och tar helhetsansvar för snabb och trygg implementering på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet.

NYHET 21 MARS 2018

Implema och Bona flyttar CRM till molnet med SAP Hybris Cloud for Sales

Som ett led i att stötta sin tillväxt flyttar Bona, tillsammans med Implema, över sitt CRM till molnet med SAP Hybris Cloud for Sales. Projektet pågår för fullt och kommer gå live i USA, Kanada och västra Europa i maj.

Tomas Malmqvist är Corporate IT Manager på Bona. Han berättar:

- Bona flyttade förra året kundservice till molnet med SAP Hybris Cloud for Services. Detta gav mersmak att även flytta ut försäljningsprocessen. Vi har använt CRM i samtliga säljbolag under många år men med varierad framgång och behövde en nystart. Med den nya molnbaserade lösningen kommer vi att få en bättre användarupplevelse och ökad mobilitet med integrerade och centraliserade säljfunktioner för hela vår säljorganisation. En viktig aspekt är just användarupplevelsen och mobiliteten samt att vi, i och med de kvartalsvisa uppdateringarna, hela tiden kan ligga i framkant med den senaste tekniken.

>> Läs vidare

Fparxj6ueg7gfhall5eh
Jörgen Aronsson, Tf Sales Director

Vill du veta mer? Vi guidar dig hela vägen!

Välkommen att kontakta mig för att diskutera mer om dina behov och möjligheter inom CRM!

Cinbcmmqtq8npqyxdagf