STOR NÖJD KUNDBAS Implema har erbjudit och utvecklat lösningen Implema Integration Provider under lång tid. Det gör att det finns mycket erfarenhet och kompetens samt att det finns en stor installerad och nöjd kundbas som kan förlita sig på att Implema tar hand om integrationslösningen så att de kan fokusera på andra saker.

KOMPETENS OCH ERFARENHET Implemas styrka är att vi är snabba och flexibla, och förstår både tekniken och affärsprocesserna. Vi gör integration enkelt för er och guidar er till effektiva processer i framtidens affärssystem. Och som alltid ser vi till att nya integrationslösningar snabbt blir verklighet och skapar affärsnytta genom effektivare kommunikation.

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling.  Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk. Implema är projektspecialister med stor erfarenhet av affärskritiska projekt och tar helhetsansvar för snabb och trygg implementering på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet.