PLATTFORM FÖR FRAMGÅNG. I dagens datadrivna värld är det en vinnande strategi att analysera information, tillföra intelligens och respondera på nya behov i realtid. Därför finns Dynamics 365 – ett affärssystem som i grunden är skapat för digitalisering. Baserat på Microsoft Cloud förenar det ERP och CRM och låter företag optimera sina processer med hjälp av intelligenta appar och säker uppkoppling mot alla delar av företaget, kunder och omvärld.

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling.  Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk. Implema är projektspecialister med stor erfarenhet av affärskritiska projekt och tar helhetsansvar för snabb och trygg implementering på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet. 

MEDARBETARNA I FÖRARSÄTET. Att byta affärssystem till Dynamics 365 påverkar alla delar av verksamheten. Därför är medarbetarna en självklar framgångsfaktor och vi säkerställer nära samarbete genom att bygga ett starkt projektteam ihop med din organisation. Utöver det erbjuder vi ett unikt program för kompetensomställning, Implema Accelerate, som utbildar nyckelmedarbetare till "digitala ambassadörer".

ALLT PASSAR IHOP. Dynamics 365 är en del av en molnplattform som även inbegriper Office 365, Power BI, Cortana Intelligence Suite och Azure IoT Suite. Och som sagt finns redan ERP och CRM inbyggt i Dynamics. Till Dynamics-familjen hör kompletta appar som fungerar fristående och ännu bättre tillsammans - till exempel Sales, Service, Finance and Operations, Talent och Marketing. Därtill kan företag skapa sina egna appar direkt och enkelt utan att köpa konsultinsatser eller betala extra licenskostnader. Det är unikt för Dynamics 365. Nyfiken? Låt oss berätta mer.