SNABBHET LÖNAR SIG. Oavsett bransch blir det allt tydligare att allting handlar om att vinna tid. Och de riktiga vinnarna blir företagen som är duktigast på att fånga, analysera, bearbeta och agera förutseende på enorma mängder data i realtid. En annan aspekt av tid är förmågan att snabbt utveckla hållbara affärsprocesser som stödjer företagets långsiktiga strategi och proaktivt möter kraven från kunder och omvärld. Affärsprocesser som stärker din konkurrenskraft idag och i morgon. Det är här som Implema kommer in i bilden.  

SNABBASTE VÄGEN TILL FRAMTIDENS AFFÄRSSYSTEM. Implema är känt för snabba och framgångsrika implementeringsprojekt och långsiktiga, trygga kundrelationer. Hemligheten? Dels använder vi standardkomponenter baserat på marknadens modernaste och mest kraftfulla affärsstöd – SAP och Microsoft Dynamics 365. Dels tar vi väl avvägda projektsteg med tydlig styrning och noggrant definierad tidplan, budget och affärsnytta. Allt enligt vår unika projektmodell, Implema Instant. Sist men inte minst förstår vi både tekniken och affären, och skapar starka team där du som kund är huvudperson.

DINA BEHOV AVGÖR. Svaret på dina behov behöver inte alltid vara ett helt nytt affärssystem. Enkelt beskrivet hjälper vi dig framtidssäkra dina affärsprocesser på tre olika sätt: Implementera helt nytt affärssystem. Migrera ditt befintliga till nästa generation. Eller utveckla ditt befintliga genom kontinuerlig förbättring. Förutsättningarna skiljer dock en del mellan SAP och Dynamics 365. Kontakta oss gärna för diskussion.

IMPLEMA-EFFEKTEN. Vi levererar snabba projekt som minimerar risken, sänker kostnaderna och möjliggör hållbara affärsprocesser. Alltid på tid och budget. Och alltid med fokus på att du ska bli nöjd.

Resan har startat. Låt oss guida dig framåt.