Siwsnk9vavrmkofynij1

Martin Kåver har rekryterats av affärssystempartnern Implema som ny chef för snabbväxande affärsområdet Microsoft Dynamics AX. Kåver kommer närmast från EG Sverige och var tidigare VD för Medius Dynamics.

Implema har sedan länge en mycket stark position på den svenska marknaden inom implementeringar av affärssystem. Affärsområdet Microsoft Dynamics AX startades upp i början av 2015.

- Målsättningen är att vi inom några år ska vara den ledande svenska affärssystempartner även inom Microsoft Dynamics AX, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Jag är mycket nöjd med att Martin Kåver valt Implema och antar utmaningen att utveckla Implemas Microsoftsatsning vidare.

Martin Kåver har en bakgrund som medgrundare och VD för Medius Dynamics. Han kommer närmast från EG Sverige som förvärvade Medius ERP föregående år.

- Implema har ett mycket gott rykte inom affärssystem i Sverige med många nöjda kunder och kompetenta medarbetare. De har på kort tid etablerat sig som en stark spelare inom Microsoft Dynamics AX. Jag ser ett stort behov av en partner som Implema för kunder som vill implementera eller utveckla Microsoft Dynamics AX lösningar. Jag ser fram emot utmaningen att driva och utveckla verksamheten vidare, säger Martin Kåver.

Martin Kåver tillträder som Affärsområdeschef Microsoft Dynamics AX på Implema den 1 september 2016.

Uppdaterad: 27 apr. 2018 13:12