Aktuellt

Implema utsedd till SAP Partner of the Year för tredje året i rad

SAP utser årligen sina bästa partners och för 2016 gick ett av prisen till Implema. Gedigna kunskaper om SAP och förmågan att ge kunderna tydligt värde på kort tid motiverade juryn att för tredje året i rad belöna Implema, i år i kategorin SAP Business Partner of the Year.

Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998 och fått pris som årets bästa SAP Partner i olika kategorier vid ett flertal tillfällen.

Åtskilliga svenska första-gången-projekt är genomförda av Implema, bl.a. införandet av SAP S/4 HANA på Medivir, som även utsågs till Årets affärssystemprojekt 2015.

De flesta av företagets kunder är idag medelstora till stora svenska företag med internationell verksamhet och bolag i flera länder. Framgångsfaktorn är snabba projekt och nöjda kunder.I dagsläget driftar Implema dessutom ett trettiotal kunders SAP-lösningar.

SAPs motivering till utnämningen som Business Partner of the Year lyder:

”Implema utmärker sig genom sin förmåga att omsätta sina gedigna kunskaper om de senaste SAP-lösningarna till att ge sina kunder ett tydligt värde på kort tid, bland annat genom sina erkänt suveräna implementeringsrutiner och molntjänster.”

Vi blir självfallet lika stolta och glada varje år vi erhåller utmärkelsen från SAP, säger Jörgen Aronsson, VD Implema och fortsätter:

Det bevisar både att vi gör rätt saker rätt, och att vi faktiskt är bäst i Sverige på implementering av SAP vilket är enormt erkännande för alla oss på Implema.

Applicon utsågs samtidigt till SAP Innovation Partner of the Year för att sin förståelse för digitala utmaningar inom bank och finans.

Dela med dig

Relaterat innehåll