Lh8gln1ounzjdelibvfz

Implema har av SAP utsetts till global återförsäljare (global VAR – global value added reseller) samt Platinum Partner. En långsiktighet med fokus på kund och kundnytta, företagets aktiva engagemang i SAP:s globala nätverk United VAR, samt ett högt innovationstempo gör att Implema kvalificerar sig som en extra viktig partner till SAP.

Implema var en av initiativtagarna till SAP’s globala partnernätverk United VAR. Nätverket grundades 2006 och erbjuder idag, via nätverket, SAP tjänster och support i mer än 70 länder. Implema är den enda svenska partnern i nätverket.

- Via United VAR kan vi erbjuda våra kunder lokal support och implementationstjänster i de flesta länder, säger Niklas Lindefelt, affärsutvecklare på Implema och en av initiativtagarna till nätverket. Utnämningen till global återförsäljare (global VAR) och SAP Platinum partner är viktig för Implema i och med vår tillväxtstrategi och breddning mot större SAP kunder.

Implema har snart 20 års erfarenhet av framgångsrika SAP-projekt med stort fokus på snabba projekt och nöjda kunder. En ledstjärna är att alla kunder ska vara referenskunder. 2014 utsågs Implema av SAP Svenska till årets Innovationspartner.

- Implema har genom konsekvent orientering mot kundnytta och ett högt innovationstempo inom alla delar av sin verksamhet lyckats kvalificera sig som toppartner till SAP. Vi gratulerar Implema till den väl förtjänta utnämningen till global återförsäljare (global VAR) samt Platinum Partner. Jag vill tacka Implema för ett utomordentligt gott samarbete i år, och ser fram emot att få vara en del av Implemas fortsatta framgångsresa, säger Mats Holmberg, partneransvarig på SAP Svenska.

Uppdaterad: 27 apr. 2018 15:11