Csqilrwvl5ziybvjqi2f

Implema är återigen i final för den årliga utmärkelsen Årets Affärssystemprojekt som kommer att utdelas i Sverige på konferensen Forum Affärssystem & HR 2017 den 9 maj. Vinnaren utses av en oberoende jury av personer från svensk akademi, näringsliv samt branschexperter.

Förra året vann Implema utmärkelsen tillsammans med Medivir för implementeringen av SAP S/4HANA och år är det vår implementering av Microsoft Dynamics AX hos Polypeptide som gått till final.

– Detta är en av de finaste utmärkelserna man kan få inom vår bransch, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema. Detta bekräftar Implemas ledande position med snabba och effektiva projekt på tid och budget, med snabb kundnytta, fortsätter Aronsson. Vi visar också att vi kan genomföra detta oberoende av affärssystem, säger Aronsson vidare.

– Vi är mitt uppe i ett teknikskifte som gör att många företag har behov av att framtidssäkra sina system. Många sitter kvar med system som byttes innan milleniumskiftet, de är nu mer än 20 år gamla och är i behov av uppgraderingar. Implemas starka implementationskultur gör skillnad för att kunna göra detta på ett snabbt och effektivt sätt, avslutar Aronsson.

Uppdaterad: 30 maj. 2018 11:27