Ditt SAP-system är hjärtat i digitaliseringen av företagets affärsprocesser men den verkliga potentialen frigörs i molnmiljön Azure. Implema tar dig dit.

Med SAP on Azure by Implema får du en söker och skalbar lösning där du bara betalar för det du använder. En korsbefruktning av din SAP miljö med alla de möjligheter som Azure och Cloud innebär och en smart väg till effektiva och sammanhållna affärsprocesser.  

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR. Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud. Det betyder att du kan skörda fördelarna av modern cloud-teknik samtidigt som du bibehålla samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.

ALLA DELAR PÅ PLATS. Implema är certifierad SAP Hosting Partner och vi har snart 20 års erfarenhet av att implementera, utveckla och hosta SAP lösningar. Det skapar trygghet när vi hjälper dig flytta SAP till Azure.

Vår kunskap sträcker sig ända från R/2 till senaste versionerna av S/4 HANA och vi är självklart också certifierade för SAP HANA Operations. 

Med andra ord kan du lugnt räkna med att din SAP-lösning fungerar exakt som förut även när den flyttat till molnet där du har dina andra applikationer.

>> Mer om SAP on Azure by Implema

Qbjrmgkx76yk7tckctpl
Uppdaterad: 31 maj. 2018 13:22