Traineeprogram

Häng med på vår resa – sök Implemas Traineeprogram!

I Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

VEM KAN SÖKA? Till våra traineeprogram söker vi i första hand civilingenjörer, civilekonomer, datavetare och systemvetare. Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet, men även nyutexaminerade är välkomna att söka.

OM TRAINEEPROGRAMMET Implema tar emot ansökningar till Traineeprogrammet kontinuerligt under året. Tjänsten som trainee innebär en omfattande introduktion på Implema och till marknaden för affärssystem. Programmet utgörs av individuell mentorstödd utbildning varvat med praktik och självstudier. 

Syftet är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, utveckling och integration.

Placeringsorter är i första hand Stockholm, Linköping och Malmö. Samtliga orter där Implema har kontor kan bli aktuella. 

Känner du igen dig? Sök nu!

Implema Trainee 2018 (pdf)
Vvxvay4duoz13ob630f9
IMPLEMA TRAINEEPROGRAM

Julia Bodin - Trainee på Implema

Julia Bodin är en av nio nya trainees som började sin utveckling som affärssystemkonsulter i Implemas traineeprogram 2017.

Traineeprogrammet som startade i augusti 2018 var Implemas sjunde. Det första genomfördes redan 2004. Idag är cirka en tredjedel av Implemas medarbetare tidigare trainees.

Läs mer
Lco00rl5glrl4vmglpzw
Kent Thoresson, Kontaktperson för Implemas Traineeprogram

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för en diskussion om vårt traineeprogram!

Y9ld6ben7jfyioxgomkz