Logistics

Har du örat i molnet och förstår hur man skapar de effektivaste flödena?

Uppdragsbeskrivning
Genom att använda den senaste tekniken ligger Implema i framkant genom att koppla resurs, information och monetära flöden med produktion. Att styra, mäta och hela tiden förbättra är verksamhetens framgång, vilket är Implemas mission!

Hur gör vi då?
Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem åt våra kunder i nära samverkan. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag
Kompetensområdet logistik har ett fokus på färdigheter, tekniker, applikationer och processer för att organisationer ska skapa de mest effektiva flöden för att uppnå högsta möjliga kapacitet genom att styra och minska ledtiderna.

Som konsult inom logistik stödjer och utvecklar du beslutsfattandet hos våra kunder. Ofta ingår en rad olika strategier för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din specialistkompetens inom logistikprocesser, analys och effektiva gränssnitt är ditt bidrag till kundens verksamhetsutveckling. Du bidrar dagligen till kundens utveckling i utformandet och genomförandet av smarta processer vilket bidrar till effektiv verksamhetsstyrning.

Vi erbjuder
Vi på Implema har sedan start lyckats bygga ett gott renommé på marknaden från såväl kunder som leverantörer. Vi får omdömen om att vara smarta, effektiva och envisa. Vi levererar alltid med hög kvalité.  

Hos oss får du möjlighet att driva din egen utveckling med stöttning av coacher och handledare. Ingen dag är den andra lik och du får genom dina olika kunduppdrag och kollegor ett stort nätverk som bidrar med mycket kunskap.
Vi jobbar i team med kunden som den viktigaste teammedlemmen.

Vi finns på många ställen i Sverige. Kanske hittar du något kontor inom din närhet?

Vem är du?
Du har givetvis rätt kompetens och erfarenheter för uppdraget och uppskattar att jobba nära beslutsfattare och att få saker att hända. Du är också en engagerad lagspelare som är modig och månar om kvaliteten i dina leveranser.

Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till oona.pipping@implema.se.Oona Pipping, HR Business Partner

Bli en del av oss!

Kanske har vi ditt nästa drömjobb? Vi har växande behov av kvalificerade medarbetare.

Qo0aniwuh0jpcrv4goi1