Analytics

Vill du bli en nyckelspelare som guidar våra kunder i att fokusera på målstyrning i den digitala världen?

Vad gör Implema?

Genom att använda den senaste tekniken ligger Implema i framkant vad gäller planering, simulering och affärsanalys, vilket är helt avgörande för att mäta och styra verksamheter till framgång. Det är Implemas mission!

Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem i nära samverkan med våra kunder. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag inom Analytics

Affärsområdet Analytics har ett fokus på färdigheter, tekniker, applikationer och budgetprocesser för att organisationer ska bättre förstå sin verksamhet. Som konsult inom Analytics stödjer och utvecklar du beslutsfattandet hos våra kunder.

Din specialistkompetens inom affärsprocesser, analys och effektiva gränssnitt kopplat till affärssystem, är ditt bidrag till kundens verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder

Vi på Implema har sedan start lyckats bygga ett gott renommé på marknaden från såväl kunder som leverantörer. Vi får omdömen om att vara smarta, effektiva och envisa i vår rådgivning. Vi levererar alltid med hög kvalité. 

Hos oss får du möjlighet att driva din egen utveckling med stöttning av coacher och handledare. Ingen dag är den andra lik och du får genom dina olika kunduppdrag och kollegor ett stort nätverk som bidrar med mycket kunskap.

Vi jobbar i team med kunden som den viktigaste teammedlemmen.

Vi finns på 11 orter i Sverige. Kanske hittar du något kontor inom din bostads upptagningsområde?

Vem är du?

Du har givetvis rätt kompetens och erfarenheter för uppdraget och uppskattar att jobba nära beslutsfattare och att få saker att hända. Du är också en engagerad lagspelare som är modig och månar om kvaliteten i dina leveranser.

Oona Pipping, HR Business Partner

Bli en del av oss!

Kanske har vi ditt nästa drömjobb? Vi har växande behov av kvalificerade medarbetare.

Qo0aniwuh0jpcrv4goi1