VI VÄXER TILLSAMMANS

”Det är en otrolig styrka att få jobba tillsammans med så drivna och engagerade människor”

Teamkänslan och gemenskapen är påtaglig på Implema. Du känner den direkt. Här finns ett driv och en stolthet som smittar och följer med ända ut till kund. Den här andan föddes redan 1998 när företaget startades av fyra unga affärssystemkonsulter som hade modet att utmana en hel bransch med sina idéer. Alla fyra är fortfarande aktiva i företaget, men numera har de sällskap av över 120 medarbetare i elva svenska städer. Och vi är fortfarande förtjusta i utmaningar. Är du?

Läs mer
Qys8tlknompybtv9xld8
Spela filmen
Implema Traineeprogram

En flygande start på nästa steg i din karriär

Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser.

Att våra traineer ofta lyckas märks ute i Implemas verksamhet – närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram. Det är vi mycket stolta över!

Läs mer
Xdihn7npvntk9jlsppkx
VI REKRYTERAR

Implema söker affärssystemkonsulter

Är du erfaren konsult idag, eller van användare av affärssystem? Då kan det här vara rätt för dig. Implema fortsätter växa runtom i Sverige och söker nu nya affärssystemkonsulter.

ARBETA MED DIGITALISERING OCH TEKNIK I FRAMKANT. Implema är Sveriges ledande specialist på implementering av affärssystem och utveckling av hållbara affärsprocesser. Det betyder att vi jobbar nära kunden, ofta ihop med ledningsgruppen, med frågan som står högst på agendan i varje styrelserum: Digitalisera för ökad konkurrenskraft.

KONSULT ELLER ERFAREN ANVÄNDARE AV AFFÄRSSYSTEM? För dessa tjänster söker vi främst personer med flerårig erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Idag arbetar du troligen som konsult eller erfaren användare av lösningar baserade på SAP eller Microsoft Dynamics 365, som är våra fokusområden. Men viktigast är att du är en driven, engagerad och inspirerande lagspelare som också är modig och månar om kvaliteten i dina leveranser.

VI FINNS I HELA SVERIGE. Eftersom vi vill finnas nära våra kunder så har Implema kontor på elva orter i Sverige. Du kan ofta vara flexibel med var du jobbar och förhoppningsvis hittar du något kontor nära din hemort.

GEMENSKAP OCH UTVECKLING ÄR VIKTIGT FÖR OSS. Oavsett inriktning kommer du att märka att vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Därför åker hela företaget regelbundet på resor tillsammans – för att prata framtid och utbyta idéer under avspända former. Förra året var vi i Lissabon. Nästa gång ser vi fram emot att lära känna våra nya affärssystemkonsulter på resan.

Låter det intressant för dig? Välkommen att kontakta oss.

Kontaktperson: 

Oona Pipping
oona.pipping@implema.se

Lediga jobb
I1ihrmrsjzex9vihrotf
VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Är du Implemas nya integrationskonsult?

Som integrationskonsult hos Implema är du en nyckelspelare som skapar smarta integrationslösningar hos våra kunder och hjälper dem att utforma digitala strategier. Troligen är du en social och initiativrik teknikälskare, som gärna bollar idéer med dina kollegor.

Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du nog att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi är ofta ansvariga för att utveckla välkända svenska och globala företag, och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

Läs mer
Hmujg0xfxzukm7nv9jsq
VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vill du bli bäst på att digitalisera våra kunders processer inom Finance?

Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem i nära samverkan med våra kunder. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag
Kompetensområdet Finance har fokus på nyckeltal, processer och vilka konsekvenserna blir av olika händelser i ett affärssystem. Du brinner för att utveckla en relevant process inom ekonomiområdet tillsammans med Implemas kunder. Genom att du är en stjärna på att hantera olika applikationer i systemet bidrar du aktivt till att våra kunder bättre förstår sin verksamhet. Ditt uppdrag som konsult inom Finance är att underlätta beslutsfattandet. Göra det komplexa enkelt - helt enkelt! 

Läs mer
Bskm8inojem21fwnewks
VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vill du bli en nyckelspelare som guidar våra kunder i att fokusera på målstyrning i den digitala världen?

Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem i nära samverkan med våra kunder. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag inom Analytics
Affärsområdet Analytics har ett fokus på färdigheter, tekniker, applikationer och budgetprocesser för att organisationer ska bättre förstå sin verksamhet. Som konsult inom Analytics stödjer och utvecklar du beslutsfattandet hos våra kunder.

Din specialistkompetens inom affärsprocesser, analys och effektiva gränssnitt kopplat till affärssystem, är ditt bidrag till kundens verksamhetsutveckling.

Läs mer
F9b5lyxmlisttylcsbbd
Oona Pipping, HR Business Partner

Vill du veta mer om Implema som arbetsgivare?

Välkommen att höra av dig till mig. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar. 

Qo0aniwuh0jpcrv4goi1