Vi växer tillsammans

”Det är en otrolig styrka att få jobba tillsammans med så drivna och engagerade människor”

Teamkänslan och gemenskapen är påtaglig på Implema. Du känner den direkt. Här finns ett driv och en stolthet som smittar och följer med ända ut till kund. Den här andan föddes redan 1998 när företaget startades av fyra unga affärssystemkonsulter som hade modet att utmana en hel bransch med sina idéer. Alla fyra är fortfarande aktiva i företaget, men numera har de sällskap av över 120 medarbetare i elva svenska städer. Och vi är fortfarande förtjusta i utmaningar. Är du?

Läs mer
Qys8tlknompybtv9xld8
Spela filmen
VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vill du bli bäst på att digitalisera våra kunders processer inom Finance?

Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem i nära samverkan med våra kunder. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag
Kompetensområdet Finance har fokus på nyckeltal, processer och vilka konsekvenserna blir av olika händelser i ett affärssystem. Du brinner för att utveckla en relevant process inom ekonomiområdet tillsammans med Implemas kunder. Genom att du är en stjärna på att hantera olika applikationer i systemet bidrar du aktivt till att våra kunder bättre förstår sin verksamhet. Ditt uppdrag som konsult inom Finance är att underlätta beslutsfattandet. Göra det komplexa enkelt - helt enkelt! 

Läs mer
Bskm8inojem21fwnewks
VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vill du bli en nyckelspelare som guidar våra kunder i att fokusera på målstyrning i den digitala världen?

Vårt uppdrag är att leverera den snabbaste vägen till framtidens affärssystem i nära samverkan med våra kunder. Med affärssystemet som utgångspunkt ska vi alltid göra skillnad!

Ditt uppdrag inom Analytics
Affärsområdet Analytics har ett fokus på färdigheter, tekniker, applikationer och budgetprocesser för att organisationer ska bättre förstå sin verksamhet. Som konsult inom Analytics stödjer och utvecklar du beslutsfattandet hos våra kunder.

Din specialistkompetens inom affärsprocesser, analys och effektiva gränssnitt kopplat till affärssystem, är ditt bidrag till kundens verksamhetsutveckling.

Läs mer
F9b5lyxmlisttylcsbbd
Implema Traineeprogram

En flygande start på nästa steg i din karriär

Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser.

Att våra traineer ofta lyckas märks ute i Implemas verksamhet – närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram. Det är vi mycket stolta över!

Läs mer
Xdihn7npvntk9jlsppkx
IMPLEMA AFTER WORK

Implema After Work: The movie

After work och invigning av Implemas nya Stockholmskontor i oktober 2017.

M9ts54t27r4ten3yjtwe
Spela filmen
Kent Thoresson, Recruitment Manager

Vill du veta mer om Implema som arbetsgivare?

Välkommen att höra av dig till mig. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar. 

Mye197s5tu2hw0aat4zi