Analytics Webinar 27 nov

Vill du få fullt utbyte av Analytics i SAP S/4HANA?

Investera en halvtimme av din tid och få värdefulla tips på hur du får ut mer av Analytics i SAP S/4HANA. Lyssna på några av de bästa experterna när Implema och SAP tillsammans håller ett webbinarium som ger dig större förståelse.

Datum: 27 november 2019
Längd: 30 minuter
Tid: kl. 9

AGENDA
Utmaningar i dagens lösningar.
Organisationer har idag ett stort antal utmaningar när det gäller att konsumera och hantera data. Vi inleder med att titta på några av de kanske största hindren och mappar dessa till lösningarna i SAP.
Analytics i S/4
Se hur kraften i det inbyggda beslutsstödet i S/4 fungerar och vilket värde det skapar för användarna. Vi kommer under webinaret visa värdet av förpaketerade smarta lösningar och se hur färre tabeller i S/4 gör det lätt att konsumera data i realtid.
Möjligheter med innovation i molnet.
SAP satsar starkt på lösningar i molnet, under webinaret förklarar vi hur SAP använder molnet för att skapa hybrida lösningar inom Analytics.
Implemas leveransmodell.
Vi har en effektiv leveransmodell som fokuserar på stegvisa förbättringar med låg risk. Vi går igenom hur vi arbetar med modellen i praktiken och vilka värden det skapar för din organisation.

Webinariet hålls av Carl-Johan Nordqvist, Business Area Manager Analytics på Implema och Kenneth Dalvik från SAP.


Registrera dig här!
Bvqclfcx93e3scfupvx8
KUNDEVENT MALMÖ 12 DEC

Välkomna till Implemas årliga kundevent i Malmö!

Dag: 12 december 2019   Tid: 14.00 - 20.00
Plats: Elite Hotel Savoy i Malmö, Norra Vallgatan 62

För åttonde året samlas vi i Malmö för att avsluta året med att blicka framåt! Digitaliseringsresan fortsätter med full fart. Ny teknik som AI, Machine Learning, IoT mm, blir alltmer tillgänglig.

Hur kan vi säkerställa att vi vågar testa och få fram affärsvärdet av detta? Detta ställer krav på att vi har en modern affärssystemplattform på plats. Resan till SAP S/4HANA är därför mer aktuell än någonsin.

Hur kan resan dit se ut och hur når vi dit smartast? Det händer just nu väldigt mycket inom SAP. Vi tar en titt på av alla nyheter i den senaste releasen 1909. Vi vill också passa på  att uppdatera er hur Implema tänker inom några av dessa områdena Customer Experience, Analytics and Integrations.

Nyligen hade SAP en Hackathontävling där en av våra medarbetare var med i det vinnande teamet. Han kommer och berättar mer om hur man på ett enkelt sätt kan börja använda Machine Learning i verksamheten. Läs mer om tävlingen på https://www.implema.se/nyheter/implema-vinnare-i-ai-hackathon.

Vi hoppas att du vill investera en halvdag med oss och andra kunder och tillsammans inspireras, diskutera och reflektera!
Jag kommer vara moderator för dagen och ser fram emot att träffa dig.

Välkommen!

Jörgen Aronsson
VD och medgrundare Implema

Ladda ner inbjudan med full agenda via knappen (pdf)

Anmäl mig! Inbjudan med agenda (pdf)
Gu1rpztxkbjznoepw2mh
IMPLEMA INSPIRE 17-18 SEPT 2020

Implema Inspire 2020 – Save the date!

Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd.

Läs mer här!
Brdrrfe9riqflsslisig
PLM INNOVATION FORUM 1-2 okt

Implema var på plats på Technias event

Genom ett samarbete med Technia erbjuder Implema en ny paketerad tjänst för systemintegration, där affärssystem från SAP och Microsoft snabbt och enkelt kan integreras med Technias PLM-system 3DEXPERIENCE. En tysk krantillverkare är första kund att dra nytta av tjänsten.

Första dagen på PLMIF var Mathias Arvidsson från Implema med och presenterar i ett av eftermiddagens parallella spår.

1 okt kl 13:45 - Integrations Framework update and roadmap
Anders Malmgren, Stefan Tärnblom, Erik Vikström, TECHNIA, and Mathias Arvidsson, Business Area Manager, Implema

Läs mer om vårt samarbete med Technia i vår nyhet: Implema tecknar samarbetsavtal med Technia och erbjuder ny integrationstjänst för ERP- och PLM-system

Vår partner Technia PLM Innovation Forum
Mrvj7kwdzl8jdl3fnewm
TEAM-dagarna 24-25 sep

Implema på TEAM-dagarna i Linköping

Implema fanns på plats på en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor på Linköpings universitet. Vi var där för att berätta om vårt framgångsrika Traineeprogram.

TEAM-dagarna anordnas för 35:e året och kopplar samman drivna studenter på Linköpings Universitet med Sveriges främsta företag. 

Se även AW för studenter 24 oktober i Linköping

Läs mer om Implemas Traineeprogram Läs mer om TEAM-dagarna
Pbxqlhrhcv9fou4h5mg0
SUSE Expert Days 10 sep

Implema representerade på SUSEs expertdagar

Implemas partner SUSE har expertdagar i 80 städer världen över.

I Stockholm finns Implema representerade. Besök SUSE Expert Days för tekniska diskussioner, presentationer och produkt demon av deras experter inom just ditt område.

Vår partner SUSE Läs mer om SUSE Expert Days
Idqe9ryhi4bovnzcyc0w
IMPLEMA INSPIRE 2019

Tack för att ni kom på Implema Inspire 2019!

Tack alla kunder och partners som investerade sin tid och kom och tog del av framgångsrika digitaliseringsprojekt, lyssnade till inspirerande talare och nätverkade med branschkollegor.

Bildsvep
Fsrkcizsukj5vs48mh4b
Spela filmen
IMPLEMA INSPIRE - 16-17 MAJ 2019

Fullmatad agenda på Implema Inspire 2019

Många talar idag om digitaliseringens möjligheter. Men hur frigör vi lovande potential och skapar verklig effekt? På Implema Inspire 2019 samlar vi kunder och samarbetspartners och i fokus står ny inspiration, att lära av varandra och värdefullt nätverkande.

SCANDIC CONTINENTAL, STOCKHOLM

Årets tema
DEN LYCKADE DIGITALISERINGSRESAN – FRÅN POTENTIAL TILL EFFEKT

Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan var fullmatad med verkliga kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd.

Se 2019-års agenda på vår eventsite genom att klicka på knappen nedan.

Välkommen!

Läs mer om Inspire 2019 Se film från Implema Inspire 2019
S2gcxehjktvwhucoh9gd