IMPLEMA INSPIRE 2019

Tack för att ni kom på Implema Inspire 2019!

Tack alla kunder och partners som investerade sin tid och kom och tog del av framgångsrika digitaliseringsprojekt, lyssnade till inspirerande talare och nätverkade med branschkollegor.

Bildsvep
Fsrkcizsukj5vs48mh4b
Spela filmen
Forum4IT - 21 maj

Träffa Implema på Forum Affärssystem & HR

Den 21:a maj kommer Implema att finnas på konferensen Forum Affärssystem & HR 2019 på Sheraton Hotell i Stockholm. Herbert Nathan samlar ledande leverantörer, kunder och konsultföretag för att diskutera de hetaste trenderna, nyheterna och kundcasen.

Implema kommer bland annat att presentera den nyligen lanserade lösningen Implema Trade Solution, den första affärssystemlösningen i Sverige som inkluderar implementering och uppgraderingar i en fast månadsavgift.

Välkommen att träffa Implemas experter på plats för att få råd om hur du kan utveckla ditt affärssystem och hör mer om våra lösningar.

Forum4IT
Rz0yjbthbwbbqmivykxe
IMPLEMA INSPIRE - 16-17 MAJ 2019

Välkommen på Implema Inspire 2019!

Många talar idag om digitaliseringens möjligheter. Men hur frigör vi lovande potential och skapar verklig effekt? På Implema Inspire 2019 samlar vi kunder och samarbetspartners och i fokus står ny inspiration, att lära av varandra och värdefullt nätverkande.

SCANDIC CONTINENTAL, STOCKHOLM

Årets tema
DEN LYCKADE DIGITALISERINGSRESAN – FRÅN POTENTIAL TILL EFFEKT

Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med verkliga kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Boka in 16-17 maj i kalendern redan idag för att inte missa årets affärssystemevent!

Håll dig uppdaterad samt anmäl dig på vår eventsite genom att klicka på knappen nedan.

Välkommen!

Läs mer här Se film från Implema Inspire 2019
S2gcxehjktvwhucoh9gd
SAPSA VårIMPULS - 14 maj

Implema på SAPSA VårImpuls

Kom och träffa oss på SAPSA VårImpuls den 14 maj i Göteborg.

Vi är på plats som utställare och kom gärna och lyssna på våra seminarier.

Kl 15:40 - 16:00
Så kan Analytics Cloud bli mittpunkten i din molnresa
Carl-Johan Nordqvist, SAPSA Fokusgruppsledare Analytics
Business Area Manager Analytics, Implema AB

Förbättringar sker bäst stegvis, det gäller även på vägen till molnet. Carl-Johan Nordqvist berättar hur du steg för steg flyttar all din analys till molnet med hybrida lösningar och integration mot övriga plattformar i organisationen med hjälp av Analytics Cloud.

Kl 16:20 - 16:40
Framtidssäkra tillväxt med SAP S/4HANA
Niklas Lindefelt, CO-Founder/Business Development, Implema AB
För att framtidssäkra snabb och lönsam global tillväxt har Moberg Pharma valt att uppgradera sitt SAP ERP till SAP S/4HANA. Implementationen genomfördes på mindre än tio veckor. Uppgraderingen av systemet ger bland annat Moberg Pharma ny avancerad funktionalitet för affärsanalys genom SAP Analytics Cloud. Med hjälp av HANA-databasen kan stora datamängder analyseras live direkt mot affärssystemet, vilket gör det möjligt att snabbt skapa prognoser och göra annan kritisk affärsanalys i realtid.

Välkomna!

SAPSA VårImpuls
Lomy8zcvraxfl6ollgh0