Mobilitet

Vara mobil

Att ha möjlighet att arbeta mobilt, att nå information och funktioner var som helst, när som helst, är inte längre något som behöver vara svårt och dyrt.

Med moderna utvecklingsplattformar kan lösningar designas och realiseras på ett effektivt och lönsamt sätt.

Tillämpningar

Det finns flera olika verksamhetsområden där mobilitet kan tillföra nytta, till exempel för säljaren som jobbar utanför kontoret, underhålls- och servicepersonal samt olika interna administrativa processer (till exempel reseräkningar och tidsskrivning).

Implema har implementerat ett flertal sådana lösningar som gett våra kunder direkt nytta och en mer positiv användarupplevelse då de interagerar med IT-systemen.

Easy WMS – en smart, mobil lagerlösning från Implema

Kontakt – Mobilitet

Magnus Nelgèr
Magnus NelgèrAnsvarig Mobilitet
Telephone: + 46 13 25 42 92
Mobile: + 46 70 877 17 85
magnus.nelger@implema.se

Partners – Mobilitet

Nöjda kunder

Vi är mycket nöjda med Neptune. Det är ett flexibelt och enkelt verktyg som möjliggör avsevärt effektivare affärsprocesser med enklare gränssnitt för våra användare.
Anders Lindvall, IT chef Flextrus
Applikationen effektiviserar utesäljarnas orderprocess. Tillsammans med mobilt CRM system och QlikView rapporter ger detta utesäljarna kvalificerade mobila arbetsredskap.
Mattias Åström, IT chef Nelson Garden
Appen från Implema bygger på Neptune Softwares program och ger våra säljare fullständig översikt över kundrelationerna, exempelvis över vad som senast har överenskommits och vilka kundens behov är vid varje givet tillfälle,
Henric Samuelsson, Projektledare Bona Sverige

Kundcase & Artiklar – Mobilitet

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.