SAP Business All-in-One

  • Komplett SAP ERP system för små och medelstora företag
  • Förkonfigurerade och paketerade branschlösningar
  • Snabb implementering (8 – 24 veckor) till fast pris
  • Implema var pionjärer med att implementera SAP hos små och medelstora företag

SAP Business All-in-One är branschspecifika kompletta SAP ERP affärssystem för små och medelstora företag.
Det är en prisvärd, förkonfigurerad lösning till fast pris.

TILLVERKNING

Implema Industry Provider är ett komplett SAP affärssystem paketerat och anpassat för medelstora tillverkande företag.

stöd i Implema Industry Provider

HANDEL & GROSSIST

Implema Trade Provider är ett komplett SAP affärssystem paketerat och anpassat för medelstora handels- och grossistföretag.

stöd i Implema Trade Provider

LIVSMEDEL

Implema Food Provider är ett komplett SAP affärssystem paketerat och anpassat för medelstora företag inom livsmedelsbranschen.

stöd i Implema Food Provider

Mer om SAP Business All-in-One

SAP Business All-in-One är branschspecifika kompletta SAP ERP affärssystem för små och medelstora företag. Det är en prisvärd, förkonfigurerad lösning till fast pris.

Att byta affärssystem är ett stort beslut. Med en partner som har lång erfarenhet av affärssystemimplementationer och som förstår din verksamhet minskar riskerna markant.

Implema var först med att erbjuda komplett SAP ERP till små och medelstora företag. Idag är vi den klart ledande svenska leverantören av SAP i segmentet små och medelstora företag.

En framtidssäker investering

SAP Business All-in-One är baserad på SAPs kraftfulla ERP-plattform vilket gör att ditt företag redan från början får tillgång till hela spännvidden av SAPs kraftfulla affärsprocesser.

Det finns inga begränsningar för ditt företags tillväxt eller införandet av nya affärsmodeller.

Unikt med ett affärssystem från SAP är att det har mycket bra stöd för koncernhandel vilket är viktigt för företag med flera bolag eller verksamhet i flera länder. Det är en integrerad lösning med transparans mellan företagets inhemska såväl som utländska bolag.

Snabb implementering – 8 till 24 veckor

Implemas långa erfarenhet av SAP-implementeringar i segmentet små- och medelstora företag har gett oss en unik erfarenhet av att driva affärssystemprojekt.

Tack vare Implemas beprövade metod och unika erfarenhet från många SAP Business All-in-One implementeringar kan vi med hög säkerhet i pågående verksamhet gå från projektstart till drift på mellan åtta och tjugofyra veckor.

Paketerad branschlösning

SAP Business All-in-One är ett komplett SAP affärssystem paketerat för mindre och medelstora företag.

Det är en integrerad lösning för ditt företags alla affärsprocesser – från planering till produktutveckling och inköp, från produktion till logistik och från försäljning till service.

SAP Business All-in-One är en prisvärd, förkonfigurerad lösning till ett fast pris.

Lösningen bygger på många års branscherfarenhet och tusentals kundprojekt.

Relevanta affärsprocesser är redan fördefinierade och transparens garanteras genom exakt affärsinformation och realtidsrapportering.

Nöjda kunder

Jag trodde inte på det, det lät för bra, Sedan såg vi att mycket i SAP-lösningen redan var förkonfigurerat och underlättade implementationen.
Anders Wickbom, fd. IT chef Semper

Vi är mycket nöjda med resultatet då vi levererade det vi skulle och samtidigt höll både tidplan och budget.
Karl-Åke Nyrén, Projektledare SAP Erasteel Kloster AB

Vill du veta mer?

Thomas Green
Thomas Green
Tel: + 46 (0)72 531 24 95
e-post: thomas.green@implema.se

Gycom – företaget som växte med sitt affärssystem

2001 bytte Gycom – försäljningsbolag av elkomponenter verksamt i alla nordiska länder- affärssystem till SAP Business All-in-One (Implema Trade Provider). På några år ökade de sedan omsättningen från 80 miljoner till 550 miljoner kronor. Följ deras resa i denna film. 

Kundcase & artiklar: SAP Business All-in-One

Implema i Stockholm bjuder in till After Work

By |September 19th, 2017|

Kom och träffa oss på vårt nya kontor i Stockholm city! Tid: Torsdagen 12 oktober från 17.00 Plats: Klarabergsviadukten 90C, Stockholm Anmälan senast 6 oktober.

Implema utsedd till SAP Partner of the Year för tredje året i rad

By |February 13th, 2017|

SAP utser årligen sina bästa partners och för 2016 gick ett av prisen till Implema. Gedigna kunskaper om SAP och förmågan att ge kunderna tydligt värde på kort tid motiverade juryn att för tredje året i rad belöna Implema, i år i kategorin SAP Business Partner of the Year.

Implema Julbrev 2016

By |December 22nd, 2016|

Det är nu snart 20 år sedan jag tillsammans med mina medgrundare Björn, Niklas och Tomas startade Implema. Vi jobbade då alla som affärssystemkonsulter och tyckte att man gjorde implementering av nya affärssystem alldeles för krångligt. Detta borde man kunna göra mycket enklare. Vi märkte framförallt att kunden inte tog tillvara all den kunskap och ”best practise” som redan fanns i affärssystemets standard.

Gycom – ett företag som växte med sitt affärssystem

By |January 16th, 2012|

Gycom är ett försäljni […]

Med SAP och outsourcad drift sover man gått på Hästens

By |March 21st, 2011|

[…]