Paketerade lösningar

Paketlösningar är paketerade och beprövade lösningar som vi utvecklat i nära samarbete med våra kunder.

För dig som kund innebär det en väldefinierad och beprövad lösning som går fort att implementera och som oftast erbjuds till ett fast pris.

Vårt tydliga fokus på detta kundsegment, och ett mycket nära samarbete med våra kunder, har gjort att vi har en unik förståelse för medelstora företags behov och samtidigt på de krav som ställs på affärsprocesser i en rad olika branscher.

För att möta våra kunders behov av effektiva affärslösningar som levereras i tid och inom budget erbjuder Implema ett antal paketerade lösningar.

Paketerade lösningar innebär en minskad risk i och med att du som kund får en väldefinierad, effektiv och beprövad lösning till en känd kostnad.

Kontakt

Pernilla Edström
Pernilla EdströmKonsultchef
tel +46 40 691 32 78
mob +46 70 221 82 45

Implema Easy WM – smart, mobil lagerlösning från Implema

Fler paketerade lösningar – SAP

Implema Easy Search är en nyckelfärdig paketerad lösning som gör det snabbare och enklare att söka efter material, kunder, leverantörer, konton och kostnadsställen i SAP.
Implema Easy Invoice är en nyckelfärdig paketerad helhetslösning för elektronisk hantering av leverantörsfakturor i SAP.
Implema Easy PM
Mobil lagerlösning integrerad med SAP ERP.
Implema Ourchase Order gör det snabbare och enklare att bekräfta dina inköpsorders. Du sparar tid och säkerställer att rätt information läggs in i systemet.

Kundcase & artiklar – paketerade lösningar