Liselott Jansson

Liselotte Jansson ny styrelseledamot i Implema

Implema tillför ytterligare kompetens och extern kraft i styrelsearbetet genom att rekrytera Liselotte Jansson som ledamot i Implemas styrelse.

Liselotte Jansson har lång erfarenhet från IT-branschen bland annat som tidigare VD för SAS Institute och som styrelseordförande i mjukvaruföretaget Hypergene.

Hon är idag bland annat generalsekreterare i Alzheimerfonden samt styrelseordförande för forskningsstiftelsen Centrum för Molekylär Medicin vid Karolinska Institutet.

Implemas VD, Jörgen Aronsson, berättar att Liselotte Janssons kompetens blir intressant för styrelsens fortsatta strategiska arbete.

– Liselotte Jansson har en bakgrund som framgångsrik ledare med erfarenhet av styrelsearbete i ägarledda företag. Med hennes erfarenhet inom affärssystem samt branscher som bank och finans samt offentlig sektor kommer hon bidra med intressant kompetens för Implema, säger Aronsson.

Liselotte Jansson berättar att hon fått en mycket god bild av styrelsen och företaget och att det känns bra att engagera sig i ett företag där det händer mycket och där det finns en tydlig framtidsplan.

– Jag gillar Implemas tankar och deras sätt att driva bolaget. Som tidigare ordförande i ett ägarlett mjukvaruföretag känns det som att jag har mycket att bidra med och det var naturligtvis viktigt för att jag skulle anta utmaningen och tacka ja till styrelserollen.

Vi hälsar Liselotte Jansson varmt välkommen och lycka till i Implemas styrelse.

Implemas styrelse består därmed av Mats Olsson (styrelsens ordförande) samt ledamöterna Liselotte Jansson, Jörgen Aronsson, Björn Ödewing, Niklas Lindefelt och Tomas Gustavsson.

Kontaktperson

Jörgen Aronsson
Jörgen AronssonVD