Kunder

Implemas kunder består främst av ledande svenska företag med internationell verksamhet.

Företagen verkar inom ett antal branscher med viss tyngdpunkt på tillverkning (diskret och processtillverkning), livsmedel, läkemedel, handel och grossist.

Våra kunder har verksamheter över hela Sverige och globalt vilket gör de flesta av våra projekt till internationella projekt.

Några kundcase

Implema i Stockholm bjuder in till After Work

September 19th, 2017|

Kom och träffa oss på vårt nya kontor i Stockholm city! Tid: Torsdagen 12 oktober från 17.00 Plats: Klarabergsviadukten 90C, Stockholm Anmälan senast 6 oktober.

Implema och Polypeptide i final för Årets Affärssystemprojekt 2017

April 13th, 2017|

Implema är återigen i final för den årliga utmärkelsen Årets Affärssystemprojekt som kommer att utdelas i Sverige på konferensen Forum Affärssystem & HR 2017 den 9 maj.

ERP inom LifeScience

February 9th, 2017|

ERP inom Life Science – från implementation till validering – klart på 6 månader Kom och träffa oss för ett gratis frukostmöte med ett kundcase presenterat av PolyPeptide, som installerat ett validerat Dynamics AX affärssystem på 6 månader.

AVARN Security live med SAP HANA och Implemas certifierade drift

May 26th, 2016|

Säkerhetsföretaget AVARN Security (tidigare G4S) har tillsammans med partnern Implema under våren migrerat till nästa generations databas SAP HANA. Samtidigt med migreringen flyttar AVARN Security sin SAP-lösning till Implemas driftscenter i Örebro.

Ekonomit: Här bonas golven med avancerat minne

May 26th, 2016|

Idag kan man läsa en artikel på ekonomit.se med Bonas IT-chef Tomas Malmqvist. Malmqvist berättar bland annat om samarbetet med Implema och övergången till SAP S/4 HANA.

Medivir och Implema vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015

May 4th, 2016|

Läkemedelsföretaget Medivir och affärssystempartnern Implema har för implementeringen av SAP S/4HANA utnämnts till Årets Affärssystemprojekt 2015. Trots höga krav inom läkemedelsbranschen, gick projektet i produktion på tid och budget efter bara 16 veckor.

Bona först att uppgradera till SAP S/4HANA

August 26th, 2015|

Bona AB blir först i Sverige att uppgradera sitt affärssystem till nya generationen SAP S4 Hana. Projektet startar omgående och genomförs tillsammans med partnern Implema. Driftsstarten är planerad till början av nästa år.

Implema går i golvet med kundvårdsapp

April 22nd, 2015|

Svenska Implema installerar ett SAP-baserat it-stöd för kundvård och fältförsäljning åt Bona, ett företag som är inriktat på trägolvsmontering och renovering. Den nya mobila kundvårdslösningen bygger dels på ett SAP-baserat kundvårdssystem, dels på en app från Implema som är baserad på en mobil plattform från norska mjukvaruföretaget Neptune Software.

Flextrus skapar mobila lösningar med Neptune Software

April 21st, 2015|

Förpackningstillverkaren Flextrus har köpt licenser till Neptune, en mjukvara för att skapa mobila och användarvänliga gränssnitt till SAP. Affären går genom Neptune-partnern Implema. – Vi är mycket nöjda med Neptune, säger Anders Lindvall, IT-chef på Flextrus. Det är ett flexibelt och enkelt verktyg som möjliggör avsevärt effektivare affärsprocesser med enklare gränssnitt för våra användare.