Karriär

Vill du också vara med och utveckla framtidens affärsprocesser i nära samarbete med spännande kunder och trevliga kollegor, i en lärande organisation med fina karriärmöjligheter?

Vi som arbetar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap, delaktighet och att ha roligt tillsammans. Vi brinner för affärsprocesser, att göra det oväntade för våra kunder och utveckla de bästa lösningarna. Du är därför varmt välkommen att bli en del av vårt vinnande lag. Vänta inte utan kontakta oss redan idag!

 

Välkommen!

Seniora applikationskonsulter

Vi går på högvarv och behöver omgående komplettera vår organisation med ytterligare seniora konsulter.

Möjlighet finns att jobba från något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Linköping, Jönköping, Göteborg, Karlstad, Västerås och Örebro.

Seniorkonsult

Rekryteringsansvarig

Kent Thoresson
Kent ThoressonRekryteringsansvarig
Tel: +46 8 50312440
e-post: kent.thoresson@implema.se

Traineeprogram

Implema genomförde sitt första traineeprogram 2004. Vi har sedan dess utbildat ett trettiotal unga akademiker till affärssystemkonsulter.

På Implema får du jobba med att utveckla företags verksamheter och affärsprocesser. Du får jobba i kundteam och får snabbt ta eget ansvar i olika projekt. I Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sök nu!

Är du intresserad av Implemas Traineeprogram 2018 så kan du söka nu.

Sökperioden sträcker sig fram till 15 februari 2018.

Traineeprogrammet startar i augusti 2018.

Traineeprogram