Implemas nya medarbetare i Umeå: Stefan Kjellgren, Patrik Marklund och Niklas Andersson.

Implema expanderar och öppnar nytt kontor i Umeå

Affärssystempartnern Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998. Samtidigt som man breddar sitt erbjudande med ledande affärssystemen IFS Applications och Microsoft Dynamics AX expanderar företaget och öppnar sitt tionde lokala kontor. Denna gång i Umeå.

– I maj kommer vi öppna upp Implemas nya kontor i Umeå. Vi har redan tre mycket seniora och erfarna affärssystemskonsulter ombord. Vi kommer fortsätta rekrytera i Umeå i takt med att vi växer med nya och befintliga kunder, säger Jörgen Aronsson VD Implema AB.

Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998. Sedan 2015 erbjuder Implema även tjänster runt IFS Applications och Microsoft Dynamics.

– Många företag vill fokusera på sina kärnprocesser och letar efter en partner som kan hjälpa till med utvecklingen av affärssystemet. Implema kommer med nästan 20 års erfarenhet av framgångsrika affärssystemprojekt. Vår framgångsfaktor är snabba projekt och nöjda kunder, säger Aronsson. Med ett nytt kontor i Umeå kommer vi närmare ännu fler företag som behöver en erfaren affärssystempartner.

Nya medarbetare på Implema i Umeå är Stefan Kjellgren, Patrik Marklund och Niklas Andersson. Stefan Kjellgren och Niklas Andersson var anställda på Implema mellan 2003 och 2010 respektive 2003 och 2005.

Patrik Marklund och Niklas Andersson kommer senast från Bisnode där de arbetat som affärskonsulter. Stefan Kjellgren kommer tillbaka till Implema efter sex år på Vattenfall i olika roller som Solution Architect och BIO Analytics. Alla tre har arbetat med affärssystem och Business Intelligence sedan 90-talet.

– Det känns riktigt bra att vara tillbaka på Implema igen och det känns spännande och inspirerande att vara med från början och bygga upp Implemas verksamhet i Umeå. Äntligen är det dags att få arbeta på hemmaplan i ett äkta dream-team, säger Stefan Kjellgren.