Nyheter

Implema fortsätter att växa i Norrland

April 13th, 2017|

Implema fortsätter sin expansion och vi kan hälsa tre stycken seniora medarbetare välkomna till våra kontor i Norrland.

Välkommen att fira Implemas nya kontor i Sundsvall

April 13th, 2017|

Varmt välkommen på After Work för att fira vårt nya kontor i Sundsvall.

Implema och Polypeptide i final för Årets Affärssystemprojekt 2017

April 13th, 2017|

Implema är återigen i final för den årliga utmärkelsen Årets Affärssystemprojekt som kommer att utdelas i Sverige på konferensen Forum Affärssystem & HR 2017 den 9 maj.

SAP License Compliance konferens

April 6th, 2017|

2BM i samarbete med Implema arrange […]

Implema utsedd till SAP Partner of the Year för tredje året i rad

February 13th, 2017|

SAP utser årligen sina bästa partners och för 2016 gick ett av prisen till Implema. Gedigna kunskaper om SAP och förmågan att ge kunderna tydligt värde på kort tid motiverade juryn att för tredje året i rad belöna Implema, i år i kategorin SAP Business Partner of the Year.

ERP inom LifeScience

February 9th, 2017|

ERP inom Life Science – från implementation till validering – klart på 6 månader Kom och träffa oss för ett gratis frukostmöte med ett kundcase presenterat av PolyPeptide, som installerat ett validerat Dynamics AX affärssystem på 6 månader.

ImplemaPhire 2017

February 9th, 2017|

För sextonde året i rad – ImplemaPhire – ett av Sveriges största affärssystemevent samlar årligen fler än 100 deltagare från mellan 30 och 50 företag. Varmt välkommen på ImplemaPhire 2017!

Implema Julbrev 2016

December 22nd, 2016|

Det är nu snart 20 år sedan jag tillsammans med mina medgrundare Björn, Niklas och Tomas startade Implema. Vi jobbade då alla som affärssystemkonsulter och tyckte att man gjorde implementering av nya affärssystem alldeles för krångligt. Detta borde man kunna göra mycket enklare. Vi märkte framförallt att kunden inte tog tillvara all den kunskap och ”best practise” som redan fanns i affärssystemets standard.

Möt oss på SAPSA Impuls

November 11th, 2016|

[…]

Affärssystemkonsulter till Sundsvall och Umeå

October 24th, 2016|

[…]

Implema vald till årets nordiska innovationspartner av SAP

September 22nd, 2016|

Implema fick på årets Partner Summit som anordnades av SAP Norden motta utmärkelsen årets nordiska innovationspartner.

Implema fortsätter växa i norr och etablerar nytt kontor i Sundsvall

September 15th, 2016|

Implema fortsätter att expandera och växa i norra Sverige. Tidigare i år öppnades ett kontor i Umeå. Nu öppnar företaget även ett kontor i Sundsvall.

Vi firar Implemas nya kontor i Umeå

September 8th, 2016|

Varmt välkommen på After Work för att fira vårt nya kontor i Umeå.

Vill du testa SAP predictive analytics?

August 26th, 2016|

Anmäl dig till SAPSA:s BI möte som hålls fredagen den 2 september.

Martin Kåver ny chef för Implemas affärsområde Microsoft Dynamics AX

July 4th, 2016|

Martin Kåver har rekryterats av affärssystempartnern Implema som ny chef för snabbväxande affärsområdet Microsoft Dynamics AX. Kåver kommer närmast från EG Sverige och var tidigare VD för Medius Dynamics.

AVARN Security live med SAP HANA och Implemas certifierade drift

May 26th, 2016|

Säkerhetsföretaget AVARN Security (tidigare G4S) har tillsammans med partnern Implema under våren migrerat till nästa generations databas SAP HANA. Samtidigt med migreringen flyttar AVARN Security sin SAP-lösning till Implemas driftscenter i Örebro.

Ekonomit: Här bonas golven med avancerat minne

May 26th, 2016|

Idag kan man läsa en artikel på ekonomit.se med Bonas IT-chef Tomas Malmqvist. Malmqvist berättar bland annat om samarbetet med Implema och övergången till SAP S/4 HANA.

Fem kunder i Implemas SAP HANA certifierade driftscenter

May 17th, 2016|

Sedan början av 2016 är Implema certifierad av SAP även för drift av SAP HANA (SAP HANA operations services). Antalet kunder som migrerar till SAP HANA växer stadigt och Implema har nu fem SAP HANA kunder som driftas av Implemas certifierade driftscenter i Örebro.

Implema på IFS Manufacturing Forum: hur implementera affärssystem på 90 dagar!

May 4th, 2016|

Implema kommer vara på plats på IFS Manufacturing Forum (the Winery Hotel Solna) den 10 maj. Implema har snart 20 års erfarenhet av framgångsrika affärssystemprojekt och med nöjd kund. Den erfarenheten kommer vi dela med oss av. Implemas VD Jörgen Aronsson kommer hålla ett seminarie kring hur man implementerar ett affärssystem på 90 dagar - på tid och budget.

Medivir och Implema vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015

May 4th, 2016|

Läkemedelsföretaget Medivir och affärssystempartnern Implema har för implementeringen av SAP S/4HANA utnämnts till Årets Affärssystemprojekt 2015. Trots höga krav inom läkemedelsbranschen, gick projektet i produktion på tid och budget efter bara 16 veckor.

Medivir en av två finalister i Årets Affärssystemprojekt 2015

May 2nd, 2016|

I morgon - på Forum Affärssystem & HR - koras vinnaren till det prestigefulla priset Årets Affärssystemprojekt 2015. En av två finalister är Implemas kund Medivir för sin implementering av SAP S/4HANA tillsammans med Implema.

Varför och hur kan man implementera affärssystem på under 90 dagar?

May 2nd, 2016|

Implemas VD Jörgen Aronsson kommer i morgon på affärssystemmässan Forum 4iT & HR att hålla seminariet: Varför och hur kan man implementera affärssystem på under 90 dagar.

Träffa Implema på Forum4IT i Göteborg

May 2nd, 2016|

Välkommen till vår monter så berättar vi mer om vad Implema som affärssystempartner har att erbjuda i form av snabba och kostnadseffektiva projekt med någon av de ledande affärssystemlösningarna SAP, IFS och Microsoft Dynamics AX.

Träffa Implema på SAPSA Vårimpuls i Malmö

April 27th, 2016|

Implema är på plats på SAPSA vårimpuls i Malmö torsdagen 28 april. Varmt välkomna att komma förbi vår monter om du vill diskutera områden som SAP S/4HANA, Business Intelligence, SAP License Management eller något annat som vi kan hjälpa dig och ditt företag med.

Implema expanderar och öppnar nytt kontor i Umeå

April 18th, 2016|

- I maj kommer vi öppna upp Implemas nya kontor i Umeå. Vi har redan tre mycket seniora och erfarna affärssystemskonsulter ombord. Vi kommer fortsätta rekrytera i Umeå i takt med att vi växer med nya och befintliga kunder, säger Jörgen Aronsson VD Implema AB.