Implemas nya affärsområde Microsoft Dynamics AX växer snabbt. Fyra seniora medarbetare har nyligen rekryterats och flera är på väg in. Driftstart av första egna implementationsprojektet är planerad till april 2016.

– Etableringen av Implemas affärsområde Microsoft Dynamics AX har gått fortare än vad jag eller någon annan på Implema vågat hoppas på, säger Stefan Ridell, affärsområdeschef Microsoft Dynamics AX. Vi har lyckats bra med rekryteringen och har på kort tid rekryterat fyra seniora medarbetare. Runt årsskiftet räknar vi med en Microsoftstyrka på cirka 10 personer.

Implema har tjugo års erfarenhet som implementatör av affärssystem. Kännetecknet är nöjda kunder och snabba projekt.

– En klar konkurrensfördel för att snabbt bli en etablerad Microsoft partner är det strukturkapital som redan finns på Implema. Tjugo års erfarenhet av affärssystemimplementationer, en genomarbetad projektmetodik samt ett stort antal nöjda kunder har vi med oss, säger Ridell. Implemas spetskompetens inom områden som integration, business intelligence, teknik och drift är också jätteviktig.

Implema startade upp affärsområdet Microsoft Dynamics AX under våren 2015.

– Vi fick nästan direkt förtroendet av ett medelstort läkemedelsföretag att ansvara för deras implementation av affärssystemet Microsoft Dynamics AX, berättar Ridell. Projektet pågår för fullt med go-live planerad till april 2016. Det är full fart kan man säga.

Vi på Implema hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna till Implema.

 • Christina Lundstedt
  lösningsarkitekt applikation Microsoft Dynamics AX
 • Rikard Lindner
  lösningsarkitekt teknik och utvecklare Microsoft Dynamics AX
 • Pär Hansson
  seniorkonsult logistik/produktion och projektledare Microsoft Dynamics AX
 • Sören Wahlgren
  seniorkonsult finans och projektledare Microsoft Dynamics AX

Kontaktperson

Jörgen Aronsson
Jörgen Aronssontf Affärsområdeschef Microsoft Dynamics AX
Ny person börjar 1/9-16
tel: + 46 8 503 124 33